Tabara Happy Faces - English Adventure

Turism educational de calitate - Impreuna oferi celor mici amintiri de poveste!

Ce include tabara?

Tabara Engleza -Tabere de Engleza Animatori internationali (vorbitori nativi de limba engleza sau profesori de lb. engleza de alta nationalitate)
Tabara Engleza -Tabere de Engleza Cursuri, jocuri si activitati de cunoastere, distractie si relaxare tot in lb. engleza
Tabara Engleza -Tabere de Engleza O excursie (la alegere) inclusa
Tabara Engleza -Tabere de Engleza Cazare 5 nopti/6 zile si 3 mese pe zi
Tabara Engleza -Tabere de Engleza Servicii medicale in caz de nevoie
Tabara Engleza -Tabere de Engleza Multa distratie si buna dispozitie!

Galerie foto:

Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii
Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii
Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii
Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii
Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii
Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii Tabara Copii


Tabara de EnglezaTabara Happy Faces English Adventure

O tabara cu totul speciala care ofera copiilor si adolescentilor posibilitatea de a cunoaste tineri de pe mai multe continente! Fiecare animator international va incerca sa va convinga de farmecul si de unicitatea tarii din care provine, sa va invete un obicei traditional, un dans, un joc sau un cantec care ii reprezinta cel mai bine (dansuri si traditii lituaniene, cantece irlandeze, capoeira stil de lupta brazilian care imbina artele martiale cu muzica si dansul, cele mai haioase jocuri mexicane pentru copii, etc).
Veti avea ocazia sa apreciati diversitatea si frumusetea acestor popoare
si veti realiza ca exista multe lucruri pe care le avem in comun; ca fiecare are ceva interesant de oferit! La randul nostru vom demonstra acestor tineri ca suntem o tara cu oameni calzi, isteti, primitori si preocupati de tot ceea ce are o valoare autentica.
Intreg programul va fi implementat in limba engleza, insa daca cunoasteti si alte limbi (franceza, spaniola, italiana, etc) veti avea ocazia sa le folositi dialogand pe tot parcusul taberei cu acesti vorbitori nativi!

Pe parcursul celor 6 zile pe care le vom petrece impreuna (cu posibilitate de prelungire la cerere!), lectiile de engleza sa vor imbina perfect cu spiritul de distractie si cu aventura. Tabara de engleza Happy Faces - English Adventure este organizata impreuna cu vorbitori nativi de limba engleza. Ne concentram pe partea de conversatie cu intentia de a le oferi copiilor incredere in ei insasi, in a se exprima cat mai liber si de a fi cat se poate de dezinvolti.
In acelasi timp, English Adventure este si o tabara care isi propune sa ofere participantilor posibilitatea de a face mult sport si de a cunoaste mai multe culturi prin diverse jocuri si activitati specifice. Vom invata asadar engleza jucandu-ne, organizand concursuri, realizand proiecte hazlii, in timpul activitatilor creative si de gandire, in timpul practicarii unor sporturi de echipa sau a unor vanatori de comori si chiar si timp ce calatorim, in cadrul excursiilor sau al drumetiilor.
Prin joc, copii si tinerii transforma realitatea, ii descopera pe ceilalti, se descopera pe sine si se dezvaluie celor din jur, comunicand si colaborand natural. Jocul ofera copilului motivatie, satisfactie, il ajuta sa se elibereze si sa impleteasca, pe negandite, jocul cu efortul de a invata!

Acest concept de succes intentionam sa-l implementam si in cadrul taberelor Happy Faces - English Adventure din acest an, avand convingerea ca in urma celor 6 zile petrecute impreuna, copii si tinerii participanti isi vor imbogati cunostintele de limba engleza intr-un mod mai distractiv, mai usor, mai placut si cu siguranta mult mai eficient!
Va multumim ca sunteti alaturi de noi si in acest an, si va asteptam in tabara Happy Faces - English Adventure! See you soon!

Tabara Engleza CopiiDin PROGRAM:

 Doua cursuri de lb. engleza zilnic (de la 10.30 -12.00 si de la 16.-17.30)

 Majoritatea activitatilor si jocurilor de distractie, cunoastere si relaxare vor fi organizate tot in limba engleza!

 Jocuri de echipa, de imaginatie, de gandire si de responsabilizare: Environmental Scavenger Hunt,  Treasure Hunt, Land Art, Water Games, Healthy Living Day, Concurs “Cine stie castiga” (Quiz), Riddle Competition, Project Day – Fashion Show, Art Sessions, Camp’s News Journal, etc.

 Excursie optionalal la PARC AVENTURA (incepem cu "Traseul Scoala" apoi continuam cu punte plasa, panou de catarat, punte zig-zag, punte echilibru, punte plasa orizontala, carucior mobil, punte trapeza, scara papuas, punte papagal si... tiroliana

 Sporturi individuale si de echipa (baschet, voley, badminton, tennis cu piciorul, ping-pong, fotbal si fotbal de masa, tir cu arcul, inot, plimbare cu barcutele pe iaz).

 Cluburi (de pictura si desen, creare bijuterii, creative writting, teatru, Ars & Crafts).
Fashion-Show, Dance-Show, Talent-Show, Karaoke
Movie nights si Barbeque evenings

Info Utile:

Acceptam atat rezervari de grup cat si individuale.
Locurile se ocupa pe baza depunerii unui avans de 200 lei/pers.
tabara La fiecare 10 platitori asiguram 1 gratuitate pentru cadrul insotitor.
Cazarea se face in camere cu cate 4-8 locuri, fiecare cu grup sanitar propriu.  Incalzire si apa calda tot timpul!! (detalii locatie: www.terramythica.ro). Capacitate 90 de locuri.
Ora de preluare a camerelor este 14.00, eliberare acestora facandu-se la ora 10.00 (obligatoriu).
Prima masa servita este cina, iar in ultima zi este asigurat si pranzul (servit la pachet).
Asiguram transportul pe ruta gara/autogara Alba Iulia - Ighiu - 7 lei/pers, sau gara Teius-Ighiu- 8 lei/pers.X 2 drumuri
Solicitam avizul medical al copilului  cu 48 ore inainte de sosirea in tabara!
Avansul se returneaza doar in cazul anularilor efectuate cu minim 21 de zile inainte de sosirea in tabara (valabil pentru rezervarile individuale!).
Intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse in costul taberei, aproximativ 20 lei/persoana.

Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie cu mare placere: 0745.075.057.

 Tarif tabara: 920 lei/pers. + 20 lei bilete de intrare.

Acordam 1 gratuitate la fiecare 10 persoane inscrise!


Va asteptam cu drag!


MOBIL: 0745 075 057   Facebook
Tabara Engleza -Tabere de Engleza
Tabara Engleza -Tabere de Engleza