Happy Faces

Summer Caaaaamp! 🙂

 
 
Misiunea noastra, a organizatorilor Taberei Happy Faces, este sa cream un mediu atractiv si diversificat, plin de experiente noi si de activitati fascinante, pentru copiii si tinerii care ne calca pragul.
Cu ajutorul echipei de animatori internationali, am creat un program dedicat aventurilor din toata lumea. In Tabara Happy Faces, cei peste 70 de animatori, veniti anual, din peste 25 de tari, conlucreaza, aducandu-si fiecare aportul, prin varietatea culturala si lingvistica pe care o au, prin talent si abilitatile de care dispun…la crearea unor momente magice, de care se bucura si de care isi vor aminti cei mici, multi ani, de acum inainte. Cause, you may leave CAMP, but camp will never leave YOU!
cropped-97808467_2515750761858605_9084102933393440768_n.jpg

PROGRAM ZILNIC 

8.15: – Wake-up Team da trezirea, pe muzica, mergand la fiecare camera in parte

8.30: – Inviorarea – are loc pe terenul de sport si ia diverse forme, care de care mai…invioratoare 🙂

9.00: – I want breakfast – Mic dejun, mic dejun!

9.45: – Come in song – ne aduna pe toti pe terasa mare, pentru inceperea activitatilor!

10.00: – Prima activitate a zilei!

11.30: Pauza de… “Hydrate/Dehydrate and always, always remember to…wash your hands”!

11.45: A doua activitate a diminetii

13.30: Pranzul (and don’t forget to eat your veggies!”)

15.30: Prima activitate de dupa-masa.

17.00: Pauza de “Hydrate/Dehydrate and always, always remember to …wash your hands”!

17.30: A doua activitate de dupa-masa

19.30: Cina – “La masaaaaaaaaa….”!

20.30: But we are not done yet: Programul de seara!

22.30 Verificarea camerelor, making sure everybody is safe and well and….Nighty night!

"THE Survival KIT": Ce punem in bagajel?

Despre PROGRAM si despre REGULILE TABEREI:

O zi in tabara Happy Faces este lunga si plina de activitati! Cum ne place sa reamintim copiilor, THIS IS NOT A VACATION, THIS IS A ….SUMMER CAMP!!! Avem deci un program super plin de jocuri, sporturi, provocari si lucruri de invatat, de la profesorii si animatorii nostri internationali! Odihna de peste noapte, alimentatia sanatoasa si o hidratare permanenta, sunt conditii absolut necesare pentru a putea sa ne bucuram din plin, de zilele petrecute in tabara. Este important sa stiti aceste lucruri, deoarece, nu vom avea mult timp liber la dispozitie, ne place sa dam sens, fiecarei secunde petrecute impreuna…after all, “our time is short”

Incheiem reamintindu-va ca exista un regulament al taberei, care pentru siguranta fizica si emotionala a fiecaruia, trebuie respectat. Nu vom tolera in tabara comportamente care ii pun in pericol pe ceilalti, violenta (fizica sau verbala), discriminarea, bullying-ul, folosirea excesiva a telefoanelor sau “chiulirea” de la activitatile taberei. Daca acest lucru se va intampla, parintii copilului respectiv vor fi anuntati cu privire la aceste abateri, iar daca situatia nu se va ameliora, copilul va pleca acasa.

Informatii utile

Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie cu mare placere: 0745.075.057.