Terra Mythica

Find your own
piece of heaven...

Despre Terra Mythica....am
putea spune multe!

Complexul Terra Mythica a fost PRIMA pensiune din Judetul Alba ACREDITATA de catre Ministerul Tineretului si Sportului prin Autoritatea Nationala pentru Tineret si Sport in vederea organizarii de tabere pentru elevi (conditiile de cazare, restaurantul, programul diversificat si adaptat la nevoile copiilor, prezenta personalului medical si profesionalismul animatorilor romani si internationali, fiind evaluate cu punctaje maxime in ultimii ani de catre comisiile venite din partea ministerului).

Cand spui “Terra” spui de fapt totul: istorie, natura, traire…Cam acestea sunt cateva dintre elementele definitorii ale pensiunii Terra Mythica.
Asezata intr-o locatie datata 1784 si intinsa pe o suprafata de aproximativ 7000mp, Terra Mythica imbina intr-un mod armonios elementele naturii trasilvanene: piatra, apa si lemnul, intr-un corolar al frumusetii peisagistice.
Inconjurata de dealuri si coline (la 8 km distanta de Alba Iulia) poti spune ca de aici se aude respiratia muntilor Apuseni, aflati la doar o aruncatura de bat.
Verile calde si iernile moi, cu frica lui Dumnezeu, sunt pentru cei ce poposesc la noi, adevarat prilej de binefacere si regenerare fizica.

Cazare Complex Turistic Terra Mythica:

Vila TERRA PARK

A doua locatie a taberei Happy Faces se numeste Terra Park, si se afla la 250 m de locatia principala.

Masa Tabara Happy Faces

  • Gatim sanatos si natural, totul se prepara proaspat, pe loc, nimic nu se reincalzeste, nimic nu se pastreaza pentru a doua zi!
  • In nici o tabara nu veti gasi mancare mai gustoasa ca cea din taberele “Happy Faces”!!
  • Si nu spunem noi asta, ci sutele de copii si zecile de cadre didactice si parinti care ne lauda pentru pricepere si ne mustra in acelasi timp, pentru kilogramele pe care le-au pus in plus! Si credeti-ne, nu exageram cu nimic!
  • Mai rar veti vedea copii sa manance cu atata pofta mancarurile sanatoase si ciorbele hranitoare, pe care cu greu i-ati fi convins sa le serveasca acasa!
  • Noi insa ne-am obisnuit, si chiar stam cu suplimentul pregatit!

PERSONALUL "Happy Faces"

Activitatea noastra a inceput ca o afacere de familie, in care fiecare se ocupa cu multa daruire de ceea ce stie sa faca cel mai bine!
Si pentru aceasta buna organizare si implicare am primit laude, de aceea am vrea sa va asiguram de profesionalismul echipei si de sufletul pe care il pune in tot ceea ce face (avem deja 12 ani de experienta in organizarea de tabere – pentru peste 25.000 de copii – si multe scoli in domeniu: turism, animatie, train the trainers, participari si voluntariat in tabere din strainatate, proiecte europene, Eramus/Youth Exghange).

Iubim copiii si cu siguranta veti fi placut impresionati de cat de repede ne vom atasa unii de altii. Este de altfel si normal…intr-o astfel de atmosfera familiala!