Happy Faces

-

Ce include tabara?

English-Camp

English Camp

O tabara cu totul speciala care ofera copiilor si adolescentilor posibilitatea de a cunoaste tineri de pe mai multe continente! Fiecare animator international va incerca sa va convinga de farmecul si de unicitatea tarii din care provine, sa va invete un obicei traditional, un dans, un joc sau un cantec care il reprezinta cel mai bine (dansuri si traditii lituaniene, cantece irlandeze, capoeira  stil de lupta brazilian care imbina artele martiale cu muzica si dansul, cele mai haioase jocuri mexicane pentru copii, etc).
Veti avea ocazia sa apreciati diversitatea si frumusetea acestor popoare
 si veti realiza ca exista multe lucruri pe care le avem in comun; ca fiecare are ceva interesant de oferit! La randul nostru vom demonstra acestor tineri ca suntem o tara cu oameni calzi, isteti, primitori si preocupati de tot ceea ce are o valoare autentica.
Intreg programul va fi implementat in limba engleza, insa daca cunoasteti si alte limbi (franceza, spaniola, italiana, etc) veti avea ocazia sa le folositi dialogand pe tot parcusul taberei cu acesti vorbitori nativi!

Pe parcursul celor 6 zile pe care le vom petrece impreuna (cu posibilitate de prelungire la cerere!), lectiile de engleza sa vor imbina perfect cu spiritul de distractie si cu aventura. Tabara de engleza Happy Faces – este organizata impreuna cu vorbitori nativi de limba engleza. Ne concentram pe partea de conversatie cu intentia de a le oferi copiilor incredere in ei insisi, de a se exprima cat mai liber si de a fi cat se poate de dezinvolti.
In acelasi timp, English Camp este si o tabara care isi propune sa ofere participantilor posibilitatea de a face mult sport si de a cunoaste mai multe culturi prin diverse jocuri si activitati specifice. Vom invata asadar engleza jucandu-ne, organizand concursuri, realizand proiecte hazlii, in timpul activitatilor creative si de gandire, in timpul practicarii unor sporturi de echipa sau a unor vanatori de comori si chiar si timp ce calatorim, in cadrul excursiilor sau al drumetiilor.
Prin joc, copiii si tinerii transforma realitatea, ii descopera pe ceilalti, se descopera pe sine si se dezvaluie celor din jur, comunicand si colaborand natural. Jocul ofera copilului motivatie, satisfactie, il ajuta sa se elibereze si sa impleteasca, pe negandite, jocul cu efortul de a invata!

Acest concept de succes intentionam sa-l implementam si in cadrul taberelor Happy Faces – English Camp din acest an, avand convingerea ca in urma celor 7 zile petrecute impreuna, copii si tinerii participanti isi vor imbogati cunostintele de limba engleza intr-un mod mai distractiv, mai usor, mai placut si cu siguranta mult mai eficient!
Va multumim ca sunteti alaturi de noi si in acest an, si va asteptam in tabara Happy Faces – English Camp! See you soon!

Informatii utile:

Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie cu mare placere: 0745.075.057.

Tariful include: cazare 6 zile/5 nopti, pensiune completa, 12 ore de activitati/zi – work-shop-uri, games, English lessons cu personal international etc. tricou personalizat cu sigla taberei pentru T-shirt Design, name-tag Happy Faces, rechizite.