Happy Faces

-

Tabara de dezvoltare personala

La 2 ani și jumătate de la implementare în cadrul Programelor de vară Happy Faces, Tabara LIFE SKILLS s-a desfășurat pentru prima dată pe parcursul unui sezon complet, în vara lui 2021, cand peste 700 de tineri au participat la sesiuni și ateliere care au avut un impact deosebit de pozitiv în viața lor.

Principalul scop al acestui program este de a crea un mediu sigur și benefic pentru participanți, în vederea dezvoltării lor prin intermediul învățării și abordării de subiecte legate de sănătatea mentală, abilități sociale, încredere în sine, identitate, si multe altele.

Tinerii de peste 13 ani, atât băieți cât și fete sunt asadar invitati în frumosul centru recreațional “Terra Park”, acolo unde se desfășoară programul, pentru a se bucura de intimitate si de posibilitatea de a reflecta si de a interactiona cand mai usor si mai liber cu trainerii lor internationali.

Santiago Reina – Life Skills Program Coordinator, Summer 2021

life skils

Momente speciale:

Toate sunt foarte importante pentru ceea ce isi propune programul, iar odată atinse aceste scopuri, atât grupurile organizate cât și cei care vin pe cont propriu in tabara, vor asista la ateliere semnificative, interactive a câte 60 de minute, create și intermediate de către liderii taberei, toti cu afinitati și experiență în subiectele abordate.

Unele dintre cele mai bune ateliere ale programului, care sunt dealtfel si extrem de relevante pentru dezvoltarea tinerilor, si care vin în completarea activităților școlare și de educație sunt:

Programul a implicat si crearea și utilizarea zilnică a unui jurnal personal, destinat înregistrării reflecțiilor, lecțiilor și exercițiilor, care permit participanților să mediteze și să îsi exprime sentimentele, opiniile personale și experiențele valoroase pentru bunăstarea lor mentală, fizică și socială.

Tabara Life Skills este un program care se desfășoară în limba Engleză și care necesită un nivel de conversație și de ascultare de minimum 3/5.

Pentru a se alătura programului pe viitor, avem si cateva așteptări de la participanți:

Majoritatea participanților care au finalizat Programul life skils și-au exprimat aprecierea fata de conținutul și de activitățile abordate în cadrul sesiunilor, considerând că dezvoltarea personală este absolut necesară pentru fiecare și ca stă la baza respectului coexistenței. Mulți adolescenți care au demonstrat capacități incredibile și mult talent în timpul exprimării în public, s-au confruntat initial cu teama de respingere și eșec. Acum au învățat ce trebuie sa faca ca să se conecteze cu ei înșiși și cu ceilalți, și au făcut un pas mai departe spre a deveni….a better version of themselves.

Suntem mandri ca doriti sa va alaturati Familiei LIFE SKILLS, si va incurajam sa explorati mereu, acest demers al dezvoltarii personale!

Info utile:

Tariful include: cazare 6 zile/5 nopti, pensiune completa, 12 ore de activitati/zi – work-shop-uri, games, ateliere de dezvoltare personala in limba engleaza, organizate de catre personal international etc. tricou personalizat cu sigla taberei pentru T-shirt Design, name-tag Happy Faces, rechizite.