IMPORTANT

In atentia cadrelor si parintilor:

Taberele HAPPY FACES au fost ACREDITATE anual de catre Ministerul Tineretului si Sportului prin Autoritatea Nationala pentru Tineret si Sport (CERTIFICAT DE ACREDITARE Nr. 2688) cu punctaje maxime!
Pentru siguranta copiilor dumneavoastra solicitati oricarui organizator de tabere private dovada acreditarii (in vederea organizarii de tabere) unitatii de cazare si a restaurantului unde se va servi masa.

Dragi copii si tineri,

Va scriem din partea Complexului Turistic “Terra Mythica”, pentru a va invita intr-una dintre cele mai frumoase experiente de vacanta: Taberele “Happy Faces”!
Avand o suprafata de aproximativ 7000 mp, respectiv 6000 mp (anexa de la Terra Park) cu multa verdeata si posibilitati de distractie, complexul nostru se poate numi astazi una dintre locatiile favorite ale tinerilor, atat din tara cat si din strainatate.
Implicare, comunicare si multa deschidere sunt atributele gazdelor care va asteapta cu drag si care vor avea grija sa va simtiti minunat la Terra Mythica, “casa” dumneavoastra pe timp de vacanta!
Ce ne-am propus?
Sa redam copiilor, adolescentilor si chiar si celor mari, pofta de a calatori, de a invata limba engleza de la vorbitori nativi, de a se distra si de a descoperi impreuna locuri superbe, intr-una din zonele incarcate cu istorie si frumusete ale Transilvaniei. Este vorba despre localitatea Ighiu, situata la poalele Muntilor Apuseni, la doar 8 km de Alba Iulia.

Pentru orice detalii suplimentare puteti sa ne scrieti cu mare incredere, aveti intreaga noastra disponibilitate si flexibilitate in a gasi impreuna “formula” taberei care sa va avantajeze cel mai mult!

Pentru un turism educational de calitate, va asteptam cu drag…in marea familie “Happy Faces”!

Cu drag,
Staff-ul Happy Faces

Dragi Parinti,

Tabere Scolare 2024 – Tabere Vara 2024

Va multumim pentru increderea acordata! Va multumim ca ati ales si in acest an taberele Happy Faces!

Dorim pe aceasta cale sa va reasiguram de cateva lucruri:

– Siguranta, Confortul si Buna Dispozitie a copilului dumneavoastra sunt pentru noi prioritare!
– Ca si dumneavoastra, dorim sa le oferim o vacanta minunata, in care sa socializeze, sa isi faca prieteni noi, sa invete limba engleza, sa faca sport, sa se distreze si sa descopere cat mai multe lucruri utile si interesante, care sa ii ajute in viata!
– DA, va putem oferi retetele pentru deserturile gustoase si pentru delicioasele ciorbe! Multumim copiilor pentru feedback-ul oferit involuntar, este o bucurie sa ii vedem ca mananca cu asa pofta!

Taberele Happy Faces au pornit ca o afacere de familie, de aceea veti fi mereu oaspetii si prietenii nostri, iar atitudinea familiala, caldura si buna dispozitie vor fi prezente in tot ceea ce facem!

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

Echipa Happy Faces